코리안 스크램블 만들기 How to make Korean Scramble

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Korean Scramble is derived from Dubu Kimchi. Dubu in Korea is a name for tofu in Japanese. But dubu is thought to have originated in Korea or China.

Dubu Kimchi is A Korean food, which is made with sliced dubus and Kimchi bokkeum. Sliced dubus are decorated outside of the plate and Kimchi bokkeum is put in center.

Korean Scramble is put scramble in center instead of Kimchi bokkeum.

It’s good to have in the morning.

코리안 스크램블은 두부김치의 다른 버전으로 만들어진 음식입니다. 한국에서는 두부라고 불리지만 일본에서는 토푸라고 불립니다. (현재 일본이 토푸라고 전세계에 알리고 있음) 하지만 두부는 한국 또는 중국에서 기원했다고 추측되고 있습니다.

두부김치는 엷게 썬 두부와 김치볶음으로 이루어져 있는 한국음식입니다. 엷게 썬 두부를 밖에, 김치볶음을 가운데 놓습니다.

코리안 스크램블은 그 센터에 김치볶음 대신 스크램블을 놓습니다.

아침에 많이 해서 드세요^^

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